Επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη Βιολογίας Λυκείου, 4-3-2021

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της στάσης εργασίας της ΟΛΜΕ η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25-2-2021 τηλεδιάσκεψη Λυκείων "Εργαστηριακές ασκήσεις Βιολογίας" αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη  4-3-2021 την ίδια ώρα. Ο Σύνδεσμος για δήλωση συμμετοχής που αναφέρεται παρακάτω, θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι Τετάρτη 3-3-2021 και ώρα 20:00.

=======================================================================

Οι υπεύθυνοι των ΕΚΦΕ Α΄ Αθήνας κ. Κάτανα Ε., Κορακάκης Γ. Λάζος Π., Στασινάκης Π. και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ04 Κ. Αποστολόπουλος και Σ. Δόσης του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής καλούν τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες στο Λύκειο σε επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη με τα ακόλουθα θέματα:

1. Μελέτη του βαθμού ευαισθησίας του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματος.

2. Μελέτη της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (παρουσία σωματιδίων).

3. Επιπτώσεις ρυπαντών στη ζωή των κυττάρων.

4. SARS-CoV-2: Aπό την ανίχνευση στην καταπολέμηση. Εργαλεία Βιοπληροφορικής / Εμβόλια.

Βασικοί εισηγητές/-τριες: Κάτανα Ε., Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας Στασινάκης Π., Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο περιβάλλον του Webex meetings την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:00 - 14:15. 

Η επιμορφωτική συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής (Απόφαση Ολομέλειας, Πράξη 2η/22-01-2021).

Εκπαιδευτικό υλικό

Παρουσίαση

Μελέτη του βαθμού ευαισθησίας του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματοςΜελέτη του βαθμού ευαισθησίας του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματος

Μελέτη της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (παρουσία σωματιδίων) και 14x14 χαρτί γραφικών

 

Πρόσθετες πληροφορίες